Kort nieuws

Ongeval tussen scooter en taxi op Hollandsedreef

Donderdagochtend omstreeks 10.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een taxi op de Hollandsedreef ter hoogte van het politiebureau aan de Operetteweg. De scooterrijder raakte hierbij gewond en is per ambulance afgevoerd naar het Flevoziekenhuis. De Hollandsedreef tussen de Bartokweg en de Operetteweg werd enige tijd afgesloten om de hulpverlening mogelijk te maken. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

2 gedachten over “Ongeval tussen scooter en taxi op Hollandsedreef

  • Er staat een fout in het artikel het moet donderdag zijn

    Beantwoorden
    • Jos van der Lelie

      Dank voor uw oplettendheid! Bij deze aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *