Kort nieuws

Kat in boom Literatuurwijk

Donderdagochtend moest de brandweer in actie komen voor een kat in een boom aan de Annie M.G. Smidtweg. Uiteindelijk sprong de kat zelf uit de boom.

Rond 08:35 uur werd de brandweer door een buurtbewoonster gebeld omdat er een voor haar onbekende kat al langere tijd in een boom zou zitten. Als er mensen langs liepen miauwde de kat luidkeels. De kat leek niet meer naar beneden te durven.

Door middel van een hoogwerker kon men bij de kat komen. Echter koos de kat voor het hazenpad en sprong naar beneden. De kat kwam op zijn vier-pootjes terecht en rende er vandoor. Kort hierop arriveerde de dierenambulance, maar toen was de kat al gevlogen en konden zij met onverrichte zaken retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *