Nieuws

Drie schuren uitgebrand in Muziekwijk

Zaterdagavond brak er rond elf uur brand uit in een tuin aan de Euphoniumweg in Muziekwijk. Er waren tijdens de uitbraak van de brand meerdere personen in de tuin aanwezig. De brand greep in korte tijd snel om zich heen en zorgde voor veel rookontwikkeling.  De eerste brandweerauto is vanaf de Saxofoonweg begonnen met blussen en de tweede brandweerwagen via het huis aan de Euphoniumweg. Alle personen die zich op het adres bevonden hadden zichzelf al in veiligheid gebracht. Ter controle kwam er een ambulance ter plaatse om de mensen na te kijken op mogelijke verwondingen. De brand had zich inmiddels uitgebreid naar twee naastgelegen schuren. De brandweer kon niet voorkomen dat de drie schuren volledig uitbrandden, maar heeft verdere uitbreiding weten te voorkomen. Het sein brandmeester werd ongeveer na een uur blussen gegeven, waarna de brandweer kon beginnen met sloopwerkzaamheden zodat het vuur niet opnieuw kon oplaaien. Door de hoeveelheid spullen in de schuurtjes moest de brandweer alles uit elkaar halen om de brand volledig uit te krijgen. De brandweer kon rond één uur inpakken en retour kazerne. Er zijn geen gewonden gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *