Nieuws

Geldautomaat Haagbeukweg opgeblazen

Zaterdagochtend rond 04.30 uur hebben onbekende daders de ING geldautomaat op de Haagbeukweg laten ploffen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een tweetal gasflessen. Door de knal werd de voorkant van de automaat ontzet. De brandweer kwam ter plaatse om als eerste onderzoek te doen naar de automaat en de achtergelaten spullen. Om toegang tot de kluisruimte te krijgen moest ook de deur van de Bruna er aan geloven. De politie heeft direct een zoekactie opgezet in de omgeving. Hierbij werd o.a. gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Getuigen hadden aangegeven twee scooters te hebben zien wegrijden met hierop vier personen. Het is onbekend of er geld is meegenomen. De Forensische Opsporing van de politie heeft de zaak verder in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *