Persberichten

Verdachte aangehouden na steekincident centrum

politie persIn de nacht van zondag 29 op maandag 30 juni ontstond een conflict tussen twee mannen. Eén van hen werd gestoken met een mes. Een verdachte werd aangehouden.

Rond 01.45 uur kwam de melding dat er een ruzie zou zijn op de Grote Markt. Een 28-jarige man uit Almere bleek in een horecagelegenheid een conflict te hebben gekregen met een oude bekende. Dit conflict mondde buiten, in de Herbergsteeg, uit in een vechtpartij waarbij de Almeerder gestoken werd. De verdachte, een 25-jarige man uit Almere, kon worden aangehouden. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld voor zijn verwondingen en kon weer naar huis. De verdachte bleek ook een kleine hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben, hij zit vast. Onderzocht wordt wat de aanleiding van het incident is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *