Persberichten

Drie aanhouding na zwaaien met bijl

politiebureauZondagavond 29 juni hielden agenten drie verdachten aan naar aanleiding van een conflict op de Oevergriend.

Rond 20.45 uur kwam de melding van een ruzie op straat tussen een aantal personen waar mensen met een bijl rond zouden lopen. Agenten zagen dat er op de Oevergriend werd gevochten en zagen een man met een bijl lopen. Hierop trok een agent zijn wapen en sommeerde de man de bijl los te laten. De verdachte, een 51-jarige Almeerder, gooide de bijl weg. Bij zijn aanhouding verzette de Almeerder zich waarna agenten pepperspray gebruikten om hem onder controle te krijgen. Een tweede verdachte, een 21-jarige Almeerder, verzette zich ook bij zijn aanhouding en agenten gebruikten pepperspray om hem in bedwang te houden. Even later kon een derde verdachte, een 18-jarige man uit Almere, worden aangehouden. Twee bijlen werden in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor, onderzocht wordt wat er precies is voorgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *