Kort nieuws

Twee wietplantages opgerold in Poort, bewoner aangehouden

Tijdens een hennepruimdag op woensdag 11 juni zijn er invallen geweest in een woning aan de Herculesstraat en de Amorstraat.

Die ochtend ging de politie eerst naar binnen bij een woning aan de Herculesstraat. Daar werd op zolder een hennepkwekerij aangetroffen met 222 hennepplanten. De bewoner, die thuis was, werd door agenten aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Ook in de Amorstraat werd een hennepplantage aangetroffen. Daar werden in de woning op zolder twee growtenten aangetroffen met in totaal 169 hennepplanten. Deze bewoner was niet thuis. In beiden woningen bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. De plantages werden die middag gelijk geruimd en de recherche doet onderzoek. De bewoner die was aangehouden, is gehoord. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *