Kort nieuws

Fietser geschept op het C. van Eesterenplein

Woensdagmiddag even na één uur is een fietser geschept door een auto op het C. van Eesterenplein in de Bouwmeesterbuurt. De vrouw reed over het fietspad langs de busbaan richting Molenbuurt toen zij ter hoogte van de busbaanovergang bij de J.B. Bakemaweg geen voorrang kreeg van een auto, waardoor een aanrijding het gevolg was. Omstanders verleenden eerste hulp en het slachtoffer werd na arriveren van de ambulance op de wervelplank geïmmobiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek.

Tijdens de afhandeling meldde een getuige zich, die het ongeval bij toeval op film heeft vastgelegd. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en tevens de beelden van de getuige als bewijsmateriaal meegenomen. De weg is ten behoeve van het onderzoek enige tijd voor het autoverkeer afgesloten geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *