Nieuws

Omstanders halen man uit brandende auto na botsing

Zaterdagmorgen is een automobilist gewond geraakt bij een botsing op de A6. De bestuurder van het voertuig reed rond kwart voor zeven met hoge snelheid achter op een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het viaduct van de Buitenring in de richting van Lelystad. Nadat de auto achterop de vrachtwagen was gereden begon deze te tollen en kwam tot stilstand tegen de vangrail. De auto vloog daarna in brand. Omstanders hebben de man uit de brandende auto gehaald. Toegesnelde hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, hebben de man gestabiliseerd en daarna overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe de man er aan toe is, is niet bekend. De weg is vanwege het ongeval tot half tien afgesloten geweest voor het verkeer. Verkeer moest omrijden via de op en afrit.

Foto en video: ETV-PRODUKTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *