Kort nieuws

Drie jongens vinden sieraden in Weerwater

Drie jonge vissers hebben Zaterdagmiddag in het Weerwater diverse sieraden gevonden. Nadat na enkele sieraden bleek dat het er niet om een paar gingen, zijn de politie en brandweer ingeschakeld. Tijdens het wachten wisten de jongens met een magneet aan een vishengel nog tientallen sieraden, sleutels, bestek en andere spullen uit het water te halen. De inmiddels gearriveerde politie heeft de sieraden in een plastic zak bewaard. Een duiker van de brandweer heeft, onder toeziend oog van de drie jongens, de laatste spullen uit het water gehaald. De jongens werden bedankt voor hun oplettendheid en hulp. Alle verzamelde spullen zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau. Er zal geprobeerd worden de sieraden bij de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *