Nieuws

Automobilist ramt berging bij woning Oldewierde

Op de Oldewierde in Almere Haven is donderdagmiddag een auto tegen de berging van een woning aangereden.

Door nog onbekende oorzaak reed een Volkswagen Golf iets voor 16:00 uur achteruit over de stoep vol tegen de betreffende berging aan. Hierdoor raakte deze zwaar beschadigd. Na de klap is de bestuurder ervandoor gegaan. Het voertuig werd korte tijd later verderop in de wijk teruggevonden. De bestuurder is op de vlucht geslagen. De brandweer is met een aantal eenheden ter plaatse gekomen om de structurele staat van de schuur te bekijken.

De situatie is overgedragen aan de politie en de woningbouw voor verdere afhandeling. Er raakte niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *