Nieuws

Meerdere gewonden bij steekincident in Molenbuurt

Donderdagavond 17 april rond 20.00 uur heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op de Runmolenweg waarbij meerdere personen gewond raakten.

Die avond werd een vijftal personen aangehouden na een ruzie, waarbij ook gestoken werd met een steekwapen. Twee personen, een 49-jarige man uit Almere en een 45-jarige man uit Bussum, liepen steekverwondingen op aan nek en hoofd en werden naar een ziekenhuis overgebracht. Een 49-jarige vrouw uit Almere bleek gekneusde ribben te hebben en werd ook overgebracht naar een ziekenhuis. Een buurtbewoner die te hulp schoot werd ook gestoken en met verwondingen aan zijn nek naar het ziekenhuis overgebracht. Deze man werd behandeld aan zijn verwondingen en moest een nacht ter observatie blijven in het ziekenhuis.

Aanhouding

De 45- en de 49-jarige man en de 49-jarige vrouw werden gisteravond na ontslag uit het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook werd ter plaatse een 23-jarige man aangehouden wegens betrokkenheid bij de vechtpartij.

Onderzoek

Specialisten van Forensische Opsporing hebben op de plek van het steekincident, dat buiten plaatsvond, een sporenonderzoek ingesteld en twee steekwapens in beslag genomen. Nadat de gemoederen gekalmeerd waren werd er nog een 15-jarige jongen aangehouden omdat hij niet voldeed aan de aanwijzingen van de politieagenten die met het onderzoek belast waren. Er is sprake van een langdurend conflict tussen betrokkenen. Recherche Almere doet op dit moment onderzoek naar de rol en betrokkenheid van alle verdachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *