Persberichten

Vrouw mishandeld door man in Muziekwijk, getuigen gezocht

politie persWoensdagavond laat liet een vrouw haar hond uit toen ze aangesproken werd door een man. Er ontstond een woordenwisseling waarna de vrouw geslagen werd. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.50 uur liep een 49-jarige vrouw uit Almere samen met haar hond over de Rimsky-Korssakovweg toen ze een onbekende man op haar af zag lopen. De man sprak de vrouw op een onprettige manier aan. De Almeerse zei de man haar met rust te laten. Hierop sloeg de man haar plotseling. De vrouw gilde om hulp waarna de verdachte wegrende richting de busbaan. Toen ze thuis was, schakelde ze de politie in. In de omgeving zochten agenten naar de man, maar troffen hem niet aan.

Getuigen gezocht

Een man met een lichtgetint uiterlijk, ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft een tenger postuur, een brede neus, korte zwarte krullen en opvallende wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte korte leren jas. Hij sprak met een accent.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *