Persberichten

Twee NS-medewerkers mishandeld op station Poort

Foto-1Maandag 27 oktober mishandelde een man twee NS-medewerkers. Hij werd aangehouden.

Rond 18.20 uur kreeg de politie melding dat op station Almere Poort een NS-medewerker in het gezicht was geslagen door een man wiens kaartje hij wilde controleren. De man was daarna over het spoor weggerend richting het talud. Agenten konden hem niet meer vinden, maar kregen snel daarna de melding dat een man die aan het signalement voldeed weer op het station was. Daar had hij een tweede NS-medewerker geslagen die hem wilde bekeuren voor het lopen over het spoor.

De man, een 24-jarige Hagenaar, werd aangehouden. De man verzette zich zodanig, dat de politie gepast geweld moest toepassen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *