Persberichten

Mannen aangehouden na openlijke geweldpleging

politieIn de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 april hielden agenten twee mannen aan. Zij worden ervan verdacht drie personen te hebben geslagen en geschopt.

Rond 04.00 uur werden agenten geroepen naar de parkeergarage aan de Muntmeesterhof omdat er gevochten zou worden. In de garage troffen zij een man en twee vrouwen aan die verwondingen hadden.

De slachtoffers, een 24-jarige man, een 23-jarige en 22-jarige vrouw uit Almere, gaven aan de verdachten voor een horecagelegenheid te hebben gezien waarna een woordenwisseling ontstond. In de garage kreeg de man klappen van één van de verdachten en werd ook geschopt. De vrouwen probeerden er tussen te komen waarna ook zij klappen kregen. DE toegesnelde agenten konden in de parkeergarage twee mannen aanhouden, een 20-jarige man uit Purmerend en een 20-jarige man uit Alkmaar. Zij zitten vast. De slachtoffers gingen voor behandeling van hun verwondingen naar een ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *