Persberichten

Drie mannen aangehouden na vechtpartij; vuurwapen aangetroffen

politie persDe politie hield zondag 13 april rond 09:00 uur op de Oldewierde drie mannen aan voor mishandeling tijdens een vechtpartij.

Getuigen zagen een strubbeling tussen drie mannen op de Oldewierde. Toen agenten ter plaatse kwamen stapte een van hen in een voertuig en ging er vandoor. Hij negeerde vervolgens een stopteken. Hij kon na een korte achtervolging alsnog worden ingerekend op de Oldewierde, nabij een supermarkt.

Bij de aanhouding zijn geweldsmiddelen ingezet. Ook de andere twee mannen zijn als verdachten aangehouden voor nader onderzoek. De mannen van 28, 29 en 30 jaar, allen afkomstig uit Almere, zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor en zitten vast.

Bij de 29-jarige man is een vuurwapen aangetroffen. Het vuurwapen en het voertuig van deze verdachte zijn in beslaggenomen. De recherche onderzoekt het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *