Persberichten

Containerbranden Literatuurwijk, politie zoekt getuigen

Containerbranden Literatuurwijk, politie zoekt getuigenIn de maand augustus zijn er meerdere containerbranden in Literatuurwijk ontstaan. Onder meer in de A. Roland Holststraat zijn er meerdere branden uitgebroken. De politie zoekt getuigen van de branden. 

Op 3 en 4 augustus braken op de A. Roland Holststraat rond mindernacht containerbranden uit. Afgelopen maandag 29 augustus brak er ook brand uit, ditmaal in een bouwcontainer voor de basisschool Letterland. Hiervoor moest de brandweer om 00:30 uur en 03:00 uur uitrukken om de brand te blussen.

Op zondag 28 augustus was er eveneens brand uitgebroken aan de J.J. Slauerhoffstraat in een container nabij de basisschool De Omnibus. De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben dat te maken kan hebben met de brand(en) zich te melden via 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *