Nieuws

Gewonden bij aanrijding Waddendreef

Dinsdagavond rond 18.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Waddendreef ter hoogte van de Wisselweg. Door de klap raakten meerdere personen gewond.

De aanrijding vond plaats tussen twee personenauto’s en kon door een derde niet meer worden ontweken. Eén van de voertuigen sloeg over de kop en kwam op een brugleuning tot stilstand. De brandweer heeft het voertuig vastgezet zodat de inzittenden de auto veilig konden verlaten. Er zijn twee gewonden naar het ziekenhuis overgebracht. Een opgeroepen traumateam steeg wel op met de helikopter maar werd geannuleerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. De Waddendreef is een half uur afgesloten geweest in beide richtingen. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf geborgen. Na twee en een half uur is de weg weer volledig vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *