Nieuws

Automobilist raakt van de weg en belandt in tunnelbak Veluwedreef

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Veluwedreef, ter hoogte van de Veluwezoom. Een 25-jarige man uit Almere raakte in beschonken toestand van de weg en kwam op zijn kant terecht in de ondergelegen fietstunnel. Naast brandweer, ambulance en politie, werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. De bestuurder kon wonderwel zelf uit de auto stappen en bleek slechts licht gewond. De traumahelikopter werd daarom onderweg afgemeld. Na onderzoek in de ambulance bleek dat de man niet mee naar het ziekenhuis hoefde. Na onderzoek van de politie bleek dat deze auto eerder op de Spectrumdreef betrokken was bij een lichte aanrijding met een ander voertuig. De man was hierna doorgereden. De ander partij wilde graag het schadeverhaal correct afhandelen en is de bestuurder gevolgd. Op de A6 zijn beide voertuigen hiervoor gestopt, waarna de Almeerder er wederom vandoor ging en is met niet geringe snelheid gaan spookrijden op de Veluwedreef. Hij is later ter plekke door de politie aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor het doorrijden na een aanrijding en rijden onder invloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *