Nieuws

Jongen zwaargewond na valpartij op skeelerbaan

Bij een valpartij op de skeelerbaan op sportpark Fanny Blankers-Koen is zaterdagavond een jongen ernstig gewond geraakt. Tijdens een baancompetitie wedstrijd voor de jeugd wedstrijd kwam de skater in een bocht zwaar ten val. Vrijwilligers van het Rode Kruis waren als eerste ter plaatse om medische hulp te verlenen. Zij werden later geassisteerd door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam dat met de helikopter ter plaatse kwam. Het slachtoffer is later, nadat hij was gestabiliseerd, met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Waardoor de jongeman ten val kwam is niet bekend.

Update 16:00 uur : ASV-Almere laat op Facebook weten dat het naast een zware hersenschudding relatief goed is afgelopen.

Update 21:30 uur: Inmiddels heeft ASV-Almere de betreffende tekst van Facebook verwijdert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *