Persberichten

Drie daders gevlucht na overval in Kruidenwijk, inzet politiehelikopter

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Donderdag 24 op vrijdag 25 april rond 04.30 uur is er een overval geweest op een bedrijfspand aan de Fioringrasstraat.

Op dat tijdstip waren er personen in het pand aanwezig die vermoedelijk illegaal aan het gokken waren. De drie overvallers bedreigden de personen in het pand met een steekwapen en een vuurwapen en eisten geld. De daders gingen er vervolgens met sieraden en een geldbedrag vandoor. In de omgeving werd met behulp van een politiehelikopter gezocht naar de overvallers echter werden ze niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *