Kort nieuws

Busrit lijn 1 eindigt tegen vangrail

Een stadsbus van Connexxion is zaterdagavond achter een vangrail blijven haken tijdens het wegrijden. Dit gebeurde rond 19.00 bij de bushalte van de Passage in het centrum met de bus richting Almere Haven(lijn 1). Hoe dat precies is gekomen is onduidelijk. De bus raakte dusdanig beschadigd dat deze de rit niet meer kon vervolgen. De stremming van de bus had tot gevolg dat in beide richtingen tijdelijk geen busverkeer meer mogelijk was. Hierdoor liepen onder andere NS-reizigers, die vanwege werkzaamheden op het spoor met de bus moesten, enige vertraging op. Nadat de bus door een bergingsbedrijf weer recht was gezet konden alle ritten weer volgens de normale route worden gereden. Met hulp van een toegesnelde collega van de berger achter het stuur van de bus, is deze later naar een andere locatie versleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *