Kort nieuws

Kleine keukenbrand in woning Glenn Millerweg

Vrijdagmiddag rond 16.00 uur deden buurtbewoners een 112 melding van een woningbrand aan de Glenn Millerweg. Dit nadat het brandalarm in de woning afging en een brandlucht aanwezig was. De bewoners van de woning waren op dat moment niet thuis. Na aankomst heeft de brandweer zich met een stormram toegang tot de woning verschaft. Na binnenkomst bleek het te gaan om een brand in de keuken die snel met water kon worden geblust, waardoor de schade gelukkig beperkt is gebleven. De oorzaak van de brand was een gloeiende kookplaat waar een tosti-ijzer op stond. De dierenambulance heeft nog een kat nagekeken op verwondingen en nadat de bewoner thuis kwam ging de brandweer retour.

Foto 1,2: Erik van Hulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *