Persberichten

Vrouw fietst door na aanrijding in Tussen de Vaarten, getuigen gezocht

PolitielogoDe politie zoekt getuigen van een aanrijding met een 56-jarige fietser, afgelopen dinsdag 25 maart op het Atletiekpad in Almere.

De man fietste rond 17.45 uur op het Atletiekpad ter hoogte van voetbalvereniging FC Almere City richting Almere-Buiten, toen hij werd aangereden door een vrouwelijke fietser. Hij viel hierbij hard op de grond en raakte ernstig gewond aan allebei zijn onderarmen. Toen hij de vrouw vroeg om de politie te bellen, gaf zij hier geen gehoor aan en reed door zonder de man te helpen. Volgens het slachtoffer ging het om een vrouw van tussen de 35 en 40 jaar en sprak zij Russisch. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep
Weet u wie deze fietsster is of heeft u meer informatie over dit ongeval, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wenst u liever anoniem melding te doen, bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Een gedachte over “Vrouw fietst door na aanrijding in Tussen de Vaarten, getuigen gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *