Persberichten

Beveiligers ontdekken beamer dief in De Gouwen

politie persEen 46-jarige man uit Almere is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op verdenking van een inbraak in een gebouw aan de Bosgouw.
Rond 01.15 uur zagen twee beveiligers van een beveiligingsbedrijf op hun ronde een man via een raam het gebouw uitklimmen. De man had een beamer bij zich. Na een korte achtervolging wisten de beveiligers de man te achterhalen op de busbaan. De politie nam de Almeerder over en bracht hem naar het bureau. Onder het raam waar de man naar buiten was geklommen, lag nog een beamer. Bij de fouillering op het bureau werd bij de Almeerder de afstandsbediening behorende bij deze beamer aangetroffen. De gestolen goederen gaan terug naar de eigenaar. De man zit vast voor onderzoek en verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *