Kort nieuws

Zeven jongens (14-16) aangehouden voor vernielen bushokjes

Woensdagmiddag rond 13:30 uur zijn zeven jongens tussen de 14 en 16 oud aangehouden voor het vernielen van een drietal bushokjes in de Stedenwijk. Nadat getuigen de politie hadden gebeld werden in de omgeving zeven jongens die aan het signalement voldeden aangetroffen en aangehouden. Alle verdachten zijn afkomstig uit Almere en zijn na de aanhouding overgebracht naar het politiebureau. De recherche van Almere heeft de zaak in behandeling.

Een woordvoerder van de Gemeente Almere kon de schade van de bushokjes nog niet aangeven, hier zal eerst onderzoek naar moeten worden gedaan.

Foto 1&2: Leo van Zwol

Foto 3: @wijkagent_Slomp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *