Nieuws

Verdachten brand kringloopwinkel vrijgelaten

 

Verdachten brand kringloopwinkel vrijgelatenTwee verdachten van de brand in de kringloopwinkel aan de Oliemolenstraat in Molenbuurt zijn vrijgelaten, zo meldt Almere Vandaag.

Zaterdagmiddag, nog tijdens het blussen van de brand, heeft een 15 jarige jongen zich op het politiebureau gemeld. Hij vertelde mogelijk wat te maken te hebben met de brand. Vandaag blijkt dat hij vuurwerk heeft afgestoken naast brandbaar materiaal. Omdat de jongen erg geschrokken is van de gevolgen, en de officier van justitie de kans klein acht dat de jongen in herhaling, is de jongen vrijgelaten. Hij blijft nog wel verdachte in deze zaak.

De 23-jarige man die zichzelf maandag heeft gemeld op het politiebureau is inmiddels ook vrijgelaten. Wat zijn rol is geweest bij de brand wordt nog onderzocht. Hij had het vermoeden dat de politie hem op het spoor zou zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *