Persberichten

Mannen verzetten zich bij aanhouding

politie persIn de nacht van dinsdag op woensdag werden twee mannen aangehouden die probeerden een agent te slaan.

Rond 01.50 uur gingen agenten naar een garage aan de Schoutstraat in verband met een melding van overlast. Daar renden een aantal jongens weg. Twee bleven staan en werden aangesproken. Ondertussen waren twee andere agenten ook ter plaatse gekomen en zagen twee mannen de garage uit komen lopen. Zij spraken deze twee mannen aan. Die wilden in eerste instantie niet hun identiteitspapieren laten zien. Uiteindelijk deden ze dit wel maar daarbij maakte één van de mannen, 23 jaar uit Almere, een grijpende beweging naar een agent. De andere man, 24 jaar uit Almere, probeerde een agent te slaan.

Hierop zetten de agenten pepperspray in om de twee onder controle te krijgen. De mannen zetten het echter op een rennen. Na een korte achtervolging konden de twee op respectievelijk de Oudweg en de Spoordreef worden aangehouden. Ze werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *