Kort nieuws

Aanrijding bromfiets met vrachtauto loopt goed af

Twee personen zijn aan ernstig letsel ontsnapt bij een aanrijding tussen een bromfiets en een vrachtauto in de Regenboogbuurt. Vrijdagochtend om half twaalf kwam een vrachtauto goederen leveren bij de supermarkt aan de Regenboogweg. Op de Prismastraat, achter de supermarkt, ging het mis. De vrachtauto reed achteruit naar het magazijn van de supermarkt en zag een daar stilstaande bromfiets met een vrouw en haar kleinzoon van 4 jaar over het hoofd. De vrachtauto reed over de bromfiets heen.

Door kordaat optreden van de vrouw kon zij met het kind aan ernstig letsel ontsnappen. Eerst gooide zij haar kleinzoon opzij, buiten het bereik van de vrachtauto, waardoor hij op de grond ten val kwam. Daarna kon de grootmoeder zelf ook op tijd van de brommer af komen en zichzelf in veiligheid brengen. Beide slachtoffers zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel, maar gelukkig bleken zij volledig ongedeerd te zijn gebleven.

Oma en kleinkind stonden bij de bushalte op de moeder van het kind te wachten, die met de bus onderweg was. De moeder stapte op dat moment net uit de bus en heeft het ongeluk zien gebeuren. De schrik zat er bij alle betrokkenen goed in. Het jeugdige slachtoffertje kreeg van de ambulancebroeders een dapperheidsdiploma omdat hij zich zo kranig had gehouden. De eigenaresse van de bromfiets, die zij slechts 3 weken geleden nieuw had aangeschaft, gaat ervan uit dat deze als verloren kan worden beschouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *