Nieuws

Busverkeer 2,5 uur plat na aanrijding op Evenaar

Het busverkeer tussen station Almere Buiten en Oostvaarders heeft dinsdagmiddag 2,5 uur stilgelegen na een kop-staart aanrijding op de Evenaar. Het busverkeer is inmiddels hervat.

Rond 12:30 uur waren er ter hoogte van de Paletlaan werkzaamheden op de Evenaar. Door de werkzaamheden ontstond een kleine file. Een automobiliste merkte de stilstaande auto’s voor haar te laat op met een botsing tot gevolg. Een ambulance is ter plaatse geweest om de inzittenden van beide auto’s te controleren. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide auto’s weggesleept.

Busverkeer lange tijd gestremd  

Door de aanrijding was er van 12:30 uur tot 15:00 geen busverkeer mogelijk tussen station Almere Buiten en Almere Oostvaarders v.v. Vanwege olie op de rijbaan kon de weg niet open. De gemeente heeft een aannemer ter plaatse laten komen om de olie weg te halen. Nadat de olie was opgezogen door absorptiekorrels kon de weg even voor 15:00 uur weer worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *