Kort nieuws

Stroomstoring treft zorgcentrum Buitenhaeghe

Donderdagmiddag rond half 5 is er een storing ontstaan in een transformatorhuisje naast zorgcentrum Buitenhaeghe. Omstanders zagen een steekvlam en hoorde een harde knal waarna de stroom uitviel bij het zorgcentrum en de omliggende woningen. Omdat er mogelijk sprake was van brand in het transformatorhuisje is de brandweer naar de locatie gegaan. Echter konden zij niets betekenen en moesten wachten op de netwerkbeheerder. Toen de netwerkbeheerder de deur opende bleek er geen sprake te zijn van brand.

Omdat het zorgcentrum Buitenhaeghe getroffen is door de storing zijn diverse extra verpleegkundige en personeel van de ambulance naar het zorgcentrum geroepen. Netwerkbeheerder Liander heeft de storing rond kwart over 6 verholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *