Persberichten

Laffe insluiping bij bejaarde vrouw in Almere Haven

politiebureauOp zaterdag omstreeks 13.00 uur is een 79-jarige vrouw beroofd van geld en sieraden in haar woning. De politie zoekt getuigen.

Na een melding van een getuige dat een flatgenote bestolen zou zijn van geld en sieraden, ging de politie naar een woning aan de Nieuwstraat. Ter plaatse aangekomen trof de politie een hevig overstuur slachtoffer aan. Zij verklaarde dat zij haar deur op een kier had gelaten en even weg was geweest. Toen zij terug kwam, trof zij twee mannen aan in haar woning. Met een smoes, dat zij gealarmeerd waren door een blaffende hond en poolshoogte waren komen nemen, verlieten zij haar woning, daarbij de bewoonster ontredderd achterlatend. Het slachtoffer bemerkte even later dat zij geld en sieraden miste. De politie heeft de omgeving afgezocht en buurtonderzoek verricht.

Wie slaat aan op dit signalement of kent de daders?

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of gehoord omstreeks 13.00 in de buurt van de flat aan de Nieuwstraat. Mogelijk hebben zij twee mannen met een donkere huidskleur gezien. Mogelijk droeg een van hen een plastic tas.

U kunt als u informatie hebt, contact opnemen met de politie Almere via 0900-8844. Kent u mogelijk de dader(s), maar kent de dader u ook, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *