Nieuws

Vier gewonden na zware aanrijding Hogering (video-update)

Bij een zware aanrijding tussen een auto en een bestelauto zijn maandagochtend vier mensen gewond geraakt. Iets voor 07:00 uur botsen de twee voertuigen op elkaar bij de kruising van de Hogering met de Elementendreef. De auto reed op de Hogering in de richting van de A6 toen de bestuurder vol in de flank werd geraakt door een bestelauto die vanaf de Audioweg kwam. De brandweer moest er aan te pas komen om een aantal gewonden uit het voertuig te bevrijden. Ook werden vijf ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd om de gewonden te verzorgen. De slachtoffers zijn uiteindelijk met onbekend letsel naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Vanwege het ongeval werd een groot deel van kruising afgesloten voor het verkeer waardoor automobilisten lange tijd gedwongen waren om via een andere route hun weg te vervolgen. Na afloop heeft de Verkeersongevallenanalyse uitgebreid onderzoek gedaan naar de achtergronden van het ongeval.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *