Nieuws

Botsing tussen auto en fietser in Buiten

Bij een botsing tussen een auto en een fietser is zondagavond een man gewond geraakt. Dit gebeurde op de kruising van de Rio de Janeirostraat met het fietspad dat parallel aan de Evenaar loopt. De bestuurder van de auto wilde de Evenaar op rijden toen tegelijkertijd twee mannen op de fiets richting de Indische buurt reden. Beide partijen hebben elkaar bij de kruising vermoedelijk te laat opgemerkt, dan wel over het hoofd gezien.
Vanwege de mogelijk ernst van de situatie werd ook het personeel van de traumahelikopter opgeroepen, maar hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Nadat de fietser was gestabiliseerd op een wervelplank is hij met onder andere rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. De gene met wie de man samen reed kwam met de schrik vrij. Ook de bestuurder van de auto kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Een agent van de VerkeersOngevallenAnalyse heeft een aantal foto’s van de situatie gemaakt en de technische staat van het voertuig gecontroleerd waarna alle partijen weer met vervolg konden.

2 gedachten over “Botsing tussen auto en fietser in Buiten

  • waarom moet die pannenkoek politie op 0.53 nou weer met toeters en bellen aankomen rijden. Er staat toch al voldoende politie?!?

    Beantwoorden
    • Paul van Leeuwen

      Dit betreft de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse), die moet onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval zodat de weg snel vrij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *