Nieuws

Scooterrijder gewond na aanrijding, agressieve omstander aangehouden

Zondagmiddag rond tien voor twee heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een bestelbus. Dit gebeurde op de busbaan overgang bij de Wim Sonneveldstraat en de Contrabasweg. De scooterrijder kwam hierbij ten val en raakte gewond. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer gestabiliseerd en op de wervelplank gelegd, waarna het hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De bijrijder van de scooter en de bestuurder van het busje bleven ongedeerd. De scooterrijder reed over de busbaan. De VOA (verkeers ongevallen analyse) doet nader onderzoek naar het ongeval.

Tijdens de hulpverlening weigerde een fietser de aanwijzingen van de politie op te volgen. De fietser begon zich agressief te gedragen tegenover de agenten en is vervolgens aangehouden. Hij is geboeid afgevoerd naar het politiebureau.

Ook kreeg een politieauto een lekke band, nadat deze door enkele glasscherven is gereden. De lekke band werd ter plekke vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *