Persberichten

Poging straatroof Sationsplein, politie zoekt getuigen

PolitielogoOp Dinsdag 3 december kreeg de politie een melding van een poging straatroof. Er zijn geen verdachten aangehouden. De politie is opzoek naar informatie die kan leiden tot het vinden van de dader.

Omstreeks 19.15 uur was het 25-jarige slachtoffer uit Almere aan het wachten op de bus richting Almere Haven op het Stationsplein. Hij voelde en zag hoe er aan zijn tas werd getrokken door een jongen. De jongen vroeg wat er in de tas zat en hield niet op met trekken aan de tas totdat hij een politievoertuig aan zag komen rijden. De jongen liet de tas los en liep snel weg.

Signalement

De leeftijd van de jongen is waarschijnlijk tussen de 25 en 30 jaar. Hij heeft een normaal postuur en ongeveer 1.80m lang. De jongen heeft een donkere huidskleur en droeg donkere kleding met een capuchon. Het slachtoffer zag dat de verdachte een wit kleding stuk droeg onder zijn jas.

Iets gezien of gehoord?

Bent u getuige geweest van dit incident en/of heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van de dader? Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *