Nieuws

Man in Bloemenbuurt aangehouden na inval van politie

Dinsdagavond rond 21:30 uur heeft ruzie plaatsgevonden in de Balsemienstraat in Bloemenbuurt. Een 33-jarige man uit Almere had na een ruzie met een andere bewoner in de woning zichzelf opgesloten in een schuur en dreigde met een explosie te veroorzaken. Naast de politie waren ook een ambulance en de brandweer uit voorzorg ter plaatse.

Toen de politie de schuur binnen ging, draaide de man de gaskraan open en dreigde de zaak in brand te steken. Dit deed hij toen de agenten middels de schildprocedure de schuur betraden. Er ontstond uiteindelijk een steekvlam die tot het plafond kwam, waardoor de schuur vlam vatte. Hierop kwam direct de brandweer in actie om de brand te blussen.

Omdat de Almeerder licht gewond was geraakt is hij, nadat de politie hem had aangehouden, door het aanwezige ambulance personeel nagekeken op verwondingen. Omdat de verwondingen niet dusdanig bleken te zijn dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht werd besloten om hem daarna met spoed naar het politiebureau over te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *