Persberichten

Jongen door groep beroofd op Componistenpad, politie zoekt getuigen

politie motorenOp zaterdagavond 14 december werd een jongen het slachtoffer van een straatroof. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond 21.00 uur fietste een 14-jarige jongen uit Almere met een vriend over het Componistenpad in de richting van het centrum. Ter hoogte van het Buxtehudepad werden zij ingehaald door een scooter. De jongen werd vermoedelijk van achteren aangereden, waardoor hij viel.

Beroofd van telefoon

Een groep van vijf jongens en een meisje kwam om hem heen staan. Eén van de jongens van de groep pakte zijn telefoon af. Vervolgens stapte hij samen met een andere jongen op een scooter en zij reden weg in de richting van het centrum. Ook de rest van de groep ging ervandoor op nog twee scooters.

Signalementen

Alle jongens hebben een lichtgetinte huidskleur en zij droegen mutsen. De telefoondief zat op een witte scooter, waarvan het voorspatbord kapot is.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van de straatroof. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Weet u meer over de daders en blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *