Persberichten

Jongen beroofd bij skatebaan Filmwijk, politie zoekt getuigen

politieEen jongen werd op zaterdagmiddag 14 december beroofd. Een andere jongen werd geslagen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Rond 17.00 uur was een 12-jarige jongen uit Almere samen met twee vriendjes bij een skatebaan aan de Bunuellaan. Er kwamen drie jongens aan die één van de vriendjes (gegevens onbekend) een klap op zijn gezicht gaf. Toen de jongen dit zag wilde hij wegrennen, maar hij werd ingesloten en tegen een muur aan gedrukt. Hij moest zijn persoonlijke eigendommen afgeven. Het drietal rende weg via een steeg richting de Valetaweg, de Danswijk in.

Signalementen

Van één van de jongens is een signalement bekend. Hij heeft een donkere huidskleur, is tussen de 14 en 16 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg die middag een driekwart jas met rood met zwarte ruiten op zijn schouder. De jongen had grijze laarzen van het merk UGG aan. Hij droeg een donkerkleurige wollen muts en had een zwart sjaaltje met daarop witte skeletbotjes afgebeeld.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en de straatroof. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *