Persberichten

Twee autokrakers aangehouden in Buiten, wie herkent deze spullen?

In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 november zijn twee autokrakers aangehouden in de Buenos Airesstraat. De politie heeft diverse goederen aangetroffen en is op zoek naar de benadeelden.

Rond 05.00 uur zagen surveillerende agenten een tweetal mannen lopen in de omgeving van de Buenos Airesstraat. De twee mannen hadden enkele tassen bij zich en begonnen sneller te lopen bij het zien van de politie. Toen de agenten het tweetal wilden aanspreken zette zij het op een lopen. Na een korte achtervolging te voet werden de twee mannen aangehouden nabij de Bogotastraat. In de tassen die de mannen bij zich hadden werden diverse goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Navigatiesystemen, controlepanels, airbags

In de tassen werden onder andere enkele navigatiesystemen, controlepanels en airbags van auto’s aangetroffen. De recherche is inmiddels een onderzoek gestart naar de herkomst van de aangetroffen spullen.

Herkent u deze spullen?

De recherche van Almere is op zoek naar mogelijke benadeelden die vermoedelijk nog geen aangifte hebben gedaan van diefstal uit auto. Herkent u spullen of bent u onlangs slachtoffer geworden van diefstal uit auto en heeft u nog geen aangifte gedaan? Neem dan contact op met de politie Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *