Kort nieuws

Woningbrand in Muziekwijk blijken lichtjes van het Divali feest

Voor half acht zondagavond rukte de brandweer uit voor een woningbrand in de Willem Pijperstraat in Muziekwijk. Een man die met zijn hond buiten aan het lopen was merkte naast een deur van een woning een mogelijke vuurhaard. Toen de politie ter plaatse kwam is er gekeken of er bewoners in de woning aanwezig waren. Na aanroepen en kloppen op de deur werd er geen gehoor gegeven. Aangezien het 3 november is dacht de politie dat het mogelijk een lampion was voor het Hindoestaan lichtjesfeest Divali. Omdat dit niet met zekerheid te zeggen was en het precies als vuur leek is de brandweer ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de deur opengemaakt en hoefde geen bluswerkzaamheden te verrichten. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en kon na 20 minuten weer inrukken.

 

 

2 gedachten over “Woningbrand in Muziekwijk blijken lichtjes van het Divali feest

  • De laatste zin klop niet. Zoals het er nu staat kon de woning na twintig minuten weer inrukken….

    Beantwoorden
    • Remon Peters

      Is aangepast, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *