Kort nieuws

Eenzijdig ongeval op Oosterdreef, auto op z’n kant.

Zondagavond rond half tien heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oosterdreef, ter hoogte van de Achterwerf. Het betrof een eenzijdig ongeval, waarbij voor zover bekend niemand gewond raakte. De brandweer werd uit voorzorg ook opgeroepen, maar hoefde niet in actie te komen. Meerdere verkeersborden zijn door het ongeval vernield. De weg is enige tijd afgesloten geweest. Een berger heeft de auto afgesleept.

2 gedachten over “Eenzijdig ongeval op Oosterdreef, auto op z’n kant.

  • Dan kan je echt niet rijden als je daar je auto op z`n kant krijgt. Gewoon veel te hard gereden…

    Beantwoorden
    • Auto was van mij en is gestolen! Tevens is er ingebroken in mijn huis! Hoop dat als iemand iets gezien of gehoord heeft zich meld bij de politie! Er is een inbreuk gemaakt op mijn privacy en ben mijn veiligheidsgevoel kwijt! Hoop dat ik dat ooit terugvindt. Een begin zou zijn als ze de dader(s) pakken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *