Persberichten

Henneplantage aangetroffen in woning Danswijk, twee aanhoudingen

politie persDinsdag 12 november heeft de politie een hennepplantage aangetroffen in een woning. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Rond 20:00 uur kreeg de politie melding van verdachte omstandigheden op de Florrie Rodrigostraat. Aangezien er in het verleden vaker hennepplantages zijn opgerold op het adres was dit een reden om de woning te onderzoeken. De politie ging de woning binnen en trof daar een in werking zijnde hennepplantage aan. In totaal werden ongeveer 190 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 52-jarige man uit Amsterdam en een 53-jarige vrouw uit Almere. In de auto van de man werden diverse stekkers en lampen gevonden. Ook deze zijn in beslag genomen. Beide verdachten zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *