Persberichten

Verdachte omstandigheden bij bouwkeet, 3 mannen aangehouden

politie persDrie Amsterdammers zijn in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 oktober aangehouden op het Keerkringplein vlakbij een bouwkeet.

De mannen hielden zich rond 03.30 uur verdacht op en werden na een melding van een alerte getuige door politieagenten gecontroleerd vlakbij het station Almere Buiten. Agenten zagen tijdens de controle dat één van de verdachten een mes onder de bouwkeet legde. Na een fouillering bleek er nog een mes in een tas te zitten bij één van de verdachten. In totaal werden er drie messen aangetroffen en in beslag genomen. De drie mannen van 17, 18, en 20 jaar oud werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *