Nieuws

Straatrover na achtervolging aangehouden is bos bij De Steiger

Een 22-jarige man uit Almere is op heterdaad aangehouden op verdenking van straatroof. De politie heeft bij de aanhouding een waarschuwingsschot gelost.

Rond 18:00 uur kreeg een persoon een man met een scooter op de Brink klappen van vier onbekende personen. Vervolgens werd zijn scooter weggenomen. Agenten hebben direct hierop in de omgeving gezocht naar verdachten. Ter hoogte van de Oude Waterlandseweg zag één van de agenten de gestolen scooter rijden. De verdachte bestuurder schork hiervan, ging onderuit met de scooter en zetten het op een lopen. Na herhaaldelijk aanroepen door de agent, is er een waarschuwingsschot gelost. Hierop is de verdachte man aangehouden.

Aangezien er meerdere verdachten betrokken waren bij dit misdrijf roept de politie getuigen op zich te melden. Het gaat hierbij met name om getuigen die rond 18.00 zich bevonden op de Brink ter hoogte van de Albert Heijn supermarkt en iets gezien of gehoord hebben. Iedereen die hier informatie over heeft wordt verzocht te bellen met 0900-8844 en te vragen naar het straatroofteam Almere.

Foto’s 1-3: Bob Friedlander
Foto 4: @wijkagent_slomp

Een gedachte over “Straatrover na achtervolging aangehouden is bos bij De Steiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *