Persberichten

Man bewerkt met keukenmesje na ruzie

PolitielogoOp vrijdag 13 juni vond er een ruzie plaats tussen twee mannen op de Laan der V.O.C. in Almere. Het 35-jarige slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 04.00 uur kreeg de politie melding van een woordenwisseling op de Laan der V.O.C. Hier zouden, volgens een getuige, twee mannen een ruzie hebben gekregen waarna de 45-jarige verdachte uit Almere het slachtoffer had verwond met een keukenmesje. Het slachtoffer liep hierbij een snijwond op het hoofd. De verdachte bevond zich nog in de woning en werd door de politie naar buiten gesommeerd. Eenmaal buiten kon hij aangehouden worden. Het slachtoffer werd met letsel aan het hoofd naar het ziekenhuis gebracht en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *