Persberichten

Jongen beroofd op Spoorbaanpad bij Lage Vaart, getuigen gezocht

PolitielogoDe politie is op zoek naar de daders en getuigen van een straatroof op zondag 15 september. Een 15-jarig slachtoffer is hierbij geschopt en geslagen, en zijn eigendommen kwijtgeraakt.

Omstreeks 22.15 uur fietste de 15-jarige jongen op het spoorbaanpad ter hoogte van de Lage Vaart Spoorbrug. Hier is hij door 2 jongens overvallen.

Na de straatroof zijn de twee verdachten de verderop gelegen heuvel afgerend naar het Johnsonpad, de 15-jarige jongen is ze achternagerend en zag de twee verdachten op het Johnsonpad onder het viaduct van Lage Vaart Spoorbrug bij twee fietsen staan. Zij reden weg richting de Hagedisstraat en verdwenen in de Faunabuurt.

Eén van de verdachten had een licht getint uiterlijk en was ongeveer 1.80m. Tussen de 18 en 21 jaar oud. Hij had kort donker haar en een smal postuur. Hij droeg een zwart vest met capuchon en een donkere spijkerbroek. De tweede verdachte was van negroïde afkomst en was ongeveer 1.80m. Tussen de 18 en 21 jaar oud. Hij was breed en had een sportief postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon over het hoofd en een spijkerbroek.
Als u meer informatie heeft die kan leiden tot het vinden van de daders, bel dan 0900-8844/ of anoniem 0900-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *