Nieuws

Auto gestolen na gewapende woningoverval in Stedenwijk

Maandagochtend zijn er door drie daders een gewapende woningoverval gepleegd aan het Heerenveenpad in Stedenwijk. De drie daders overvielen de 21-jarige bewoner. Zij haalde het huis overhoop en namen meerdere spullen mee, waaronder de autosleutels. De bewoner raakte hierbij licht gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gegaan.

De daders namen een wit/grijze Audio A5 met kenteken 4-KVN-5 mee. Na de overval is de politie een grote zoekactie naar de daders begonnen. Hierbij werd onder andere een politiehelikopter ingezet. Ook werd via Burgernet aan inwoners gevraagd om uit te kijken naar de betreffende auto en de daders. Voor zover bekend zijn de daders nog niet aangehouden.

De politie en recherche hebben na de overval de omgeving afgezet om uitgebreid sporenonderzoek te doen. Bij het onderzoek werd ook gebruik gemaakt van een speurhond die in de omgeving opzoek ging naar aanwijzingen. De recherche heeft meerdere sporen veiliggesteld.

Heeft u iets gezien, of iets gehoord? Neem dan contact op met de recherche van Almere: 0900-8844/of anoniem via 0900-7000.

Foto’s: Bob Friedlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *