Nieuws

Dronken bestuurder rijdt bromfietser aan op Veluwedreef

Donderdagnacht heeft op de Veluwedreef een aanrijding tussen een auto en een bromfiets plaatsegevonden. Beide voertuigen reden op de Veluwedreef richting de A6 toen de personenauto de bromfietser ter hoogte van de Jacques Tatilaan van de weg reed. De bestuurder van de auto verklaarde dat hij de bromfietser niet had gezien. De bestuurder van de bromfiets raakte hierbij gewond. Hij is met nek en rug klachten overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft op de plek van het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht.
De bestuurder van de auto werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar een blaastest werd afgenomen. De test wees uit dat de automobilist, 36-jarige inwoner uit Almere,een alcoholpromillage had van 1, 0. Bij controle in het politieregister bleek dat de verdachte meerdere keren was aangehouden voor rijden onder invloed. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *