Nieuws

Man komt klem te zitten door eigen voertuig op Stadhuisplein

Woensdag middag heeft er een ongeval op het Stadhuisplein plaatsgevonden. Een bestelbusje stond vanwege het opruimen van de markt op het Stadhuisplein. Omdat de bestuurder zijn voertuig niet aan de praat kreeg keek hij onder de motorkap om vervolgens de motor van buitenaf te starten. De man kreeg de bus gestart, maar omdat de versnellingsbak in zijn één stond kwam de bus in beweging zo meldt de politie aan Omroep Flevoland. Hierdoor schoot het busje tegen de bushalte aan en kwam de man klem te zitten. Het slachtoffer is door politie agenten opgevangen in afwachting van de ambulance. De man is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Van het bushokje zijn enkele ramen gesneuveld.

Een gedachte over “Man komt klem te zitten door eigen voertuig op Stadhuisplein

  • Is er iemand bekend met de gegevens van de marktkoopman cq bestuurder/eigenaar van het VW Transporterbusje (of het kenteken van het busje)? Ik hoop dat deze meneer verder niet al te groot letsel heeft opgelopen maar mijn dochter en haar vriend zaten op het bankje in de abri (achter het glas dat kapot is) en hebben door de klap in hun rug allebei klachten (nek-/rugpijn en een hersenschudding). Ten tijde van het ongeval zelf hebben zij zich door de politie laten wegsturen. Ze zijn de dag erna bij de politie geweest maar die zeggen dat ze geen gegevens hebben over dit ongeval. Dat lijkt me stug, maar in ieder geval kunnen wij op die manier kennelijk niet aan de benodigde gegevens komen. Ik hoop dan ook dat er iemand is die mij/ons verder kan helpen? Alvast bedankt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *